Bilder från London

I samband med min resa till London för att bevista Bett 2010 och diskutera IT i skolan hann jag också med att ta ett par bilder av mer allmän sort. Det fanns ingen tid att ge sig av på speciella fotoutflykter utan dessa bilder är tagna på eller på väg mellan våra olika studiebesök.

Den som av det korta skärpedjupet och avsaknaden av blixt gissar att jag lade årets julklappspengar på ett nytt fast 50 mm 1,8 objektiv gissade rätt. (Valde en Sigma i stället för Canon.) Kanske lite enahanda med kort skärpedjup i alla bilder men har man en ny glugg så vill man testa den. Läs alla mina bloggposter från London och Bett 2010. Fler bilder:

5 kommentarer

Lägg till →

 1. karl-otto hultström 19 januari 2010 — 19:55

  hej Jöran !
  Du är en skicklig fotograf ! Jag avundas dig då jag jämför med mina egna semesterbilder. Grattis ! Och lycka till med fotandet ! Men politiskt sett kan vi aldrig bli överens. Jag har alltid gillat Israel och dess politik och förstår dem så väl. Klart som faen att det inte är så kul i Gaza men de har sig själva att skylla.

  Du har väl observerat att det pågår en Jubileumsinsamling för Israel ? Själv ger 500 spänn varje månad. Det kostar att ta emot så många flyktingar !

  Hälsningar

  Karl-Otto

  • Jöran Fagerlund 19 januari 2010 — 20:08

   Tack. (Det är ju trots allt nästan det jag gör på riktigt. Jag brukar säga att jag är grafisk formgivare och att jag jobbar som politisk sekreterare.) Vi kanske kan utbyta fototips i fall vi träffas någon gång. Politisk diskussion kanske inte är så fruktsam, i alla fall inte om vi vill övertala varandra.

   Israel får ekonomiskt stöd av andra så jag lägger mina pengar på Ship to Gaza i stället.

  • Hej karl-otto,,Menar du att du är med Israels brott och krigsbrott mot Gaza??..
   Israel får allt från USA och (västländer) ..USAs politik styrs av AIPAC när det gäller Israel..USAs kongress-En stor del kristna sionister-har Israels brott och krigs brott i hjärtat..

   Det är mycket fakta som inte kommer till USAs folk,vet du..Men jag vill säga till dig att när du stoppar,kritiserar Israel då gör du något bra för Israel men om du försvarar Israel orättvit då gör du fel och du gör att Israel begår självmord..Tack..

 2. Hej ,Jöran ..Mycket vackra bilder..Jag har varit i london två gångar..De har mycket vackra flickor och bra mat..Flyktingar över allt och alla trivs..Men jag tycker om den vackrast stat i världen ,Stockholm,Stockholm på sommar är paradiset..Palme tyckte mycket om Stockholm..Och jag vill att du ska besöka Libanon eller kairo ..Beirot är underbar stad som en stad i väst med mer hav sol och allt annat..Gör,Jöran en resa till Libanon..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: