500 flygblad på en halvtimme i Angered Centrum

Marlene Svensson, tredjenamn på riksdagslistan, delar ut ett av de 500 flygblad som gick åt i Angered Centrum.

Fullmäktigegruppen befinner sig ikväll i på Blå Stället i Angered för att få information om Vision Angered från projektledaren Jan-Åke Ryberg. Vi tog med oss 500 flygblad. De tog slut på en halvtimme. Som vanligt tog Angeredsborna emot oss med öppna armar.

Det var skönt att vara tillbaka på hemmaplan efter förmiddagens klassafari till Askim. Nu kanske inte alla son tog ett flygblad kommer att rösta på oss men det är svårt att undvika jämförelsen med de 293 som röstade på oss i Askim. Alla röster är naturligtvis viktiga och på flera sätt kanske röster i områden där vi har lågt stöd viktigare eftersom det ger en förutsättning för att starta partiverksamhet som idag inte finns. När allt kommer omkring är det ändå en tydlig fingervisning i vilka stadsdelar vi skall koncentrera aktiviteterna fram till valet.

Eftersom Socialdemokraterna skulle på samma informationsmöte som vi delade de också flygblad. De var inte lika tåliga som vi så de höll sig inomhus. Lustigt att se att de har kopierat den höstkampanj Vänsterpartiet drev i Stockholm förra året: Tyck Om! I Göteborg kallas den Tyck om Göteborg. Kul att de gillar vårt arbetssätt. Om Göteborgarnas idéer får genomslag i Socialdemokraternas politik är det bara bra. 7 av 10 vill ha en kommunal bostadsförmedling. 9 av 10 ville hellre satsa på äldreomsorgen än att sänka skatten när S och MP beslutade sig för att genomföra borgarnas vallöfte om sänkt skatt i budget 2008 och budgetsamarbetet mellan oss bröt samman.

Annonser

4 Comments

Lägg till →

  1. Martti koivistoinen 01 februari 2010 — 22:05

    Var fortfarande hemma idag med influencan. Mötet var bra ocks?

    – Martti –

  2. Kul med kamprapporter, mer sådant! (allt annat du skriver om är såklart också intressant!) Vad var flygbladen om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: