Ta hem trupperna och skicka dit biståndsarbetare

Det är dags för svenska folket att inse att Sverige befinner sig i krig. Svenska trupper skjuter, och blir beskjutna, i Afghanistan. Trots år av ständigt ökad truppnärvaro har de USA-ledda styrkorna inte kunnat skapa stabilitet och fred i landet. Militär vapenmakt är en återvändsgränd. En ny strategi för varaktig fred, stabilitet och demokrati i Afghanistan behövs.

Vänsterpartiets utrikespolitiska talesperson Hans Linde kommenterar händelsen på partiets hemsida:

– Dagens tragiska händelse visar att vi behöver en i grunden ny strategi för Afghanistan som utgår från civila insatser.

Det är bara att hålla med. Ta hem trupperna och skicka dit biståndsarbetare. Kravet är inte mer aktuellt nu än tidigare men de två svenska dödsfallen fäller en ny skugga över Sveriges delaktighet i USA:s krig i Afghanistan.

Nu skriver Hans Linde i Aftonbladet också. Läs även Thaher Pelaseyed, Eva-Britt Svensson, Daniel Sestrajcic och jinge

Ping: Svd, Svd, GP, GP, Svd, Svd, Svd, DN, DN, DN, DN, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, GP, GP, GP, ssd, ssd, ssd, ssd, ssd, ssd, ssd, ssd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, Svd, DN, DN, DN, DN, DN, DNSVD, SVDGP, GP, dn1234 svd1234 ab12345678 frasse röda malmö lasse, CBIntressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

38 kommentarer

Lägg till din →

 1. Niklas Andersson 01 september 2010 — 00:10

  Och vem fan skulle våga åka till Afghanistan utan internationell militär närvaro? Militär närvaro är absolut nödvändig om man ska komma till rätta med lander och dess problem. Det är hål i huvudet på de rödgröna!

 2. OMG Vilka dioter det finns.. Kan inte folk se att ISRAEL SKAPAR ETT STORT PROBLEM eller!!! Är ni f*an blinda. ALLA som stödjer Israel stödjer dom för att de är rädda, rädda för att de skall återvända till Europa och då jävlar kmr ni få problem. Hade Israel inte fått makt utav Europa och USA med sina vapen hade Palestinierna (Hamas) besegrat dem föööööör länge sedan och då menar jag det. Och ni som snackar om fred och politik, KÖR UPP ER POLITIK I RÖVEB vet ja. De finns ingen jävel som handlar med etik och moral. Europa och USA är en del utav att SKYLDIGA civila dör. Och ni kmr ALdrig förlåtas, ALdrig så länge ni lever. Och ni som håller tyst om de är oxå med i samma båt. En sak till alla snackar om att Israel är ett så snällt och fint folk som blev misshandlade för inget HAHA vilket skämt. Kolla in Rachel på youtube en Amerikans kvinna som blev MOSAD med en bulldozer utav en Israil förare och hon hade en RÖD väst på.. VRF, jo för att hon skyddade ett Palestinskt hem. Er tur kommer och den är inte långt borta…

 3. hej Jöran, Jag vill att du tittar nog på det här , Media bör vara mer klart..

  VIVA Sverige…..
  Nu är det nog..Ingen behöver dö orättvist och för ett orättvist krig för en del som vill ha bara mer makt, mer intresse, mer pengar och vill styra hela världen.Nu är det stopp , världen .Läs det här ,varsågoda:-
  Medias ansvar, moral och rättvisa ska tvinga alla journalisterna och författare att tänka, skriva och visa fakta och alla sanna nyheter åt alla folk och åt alla partier m.fl..
  Världens politik är ett stort område med olika människor , tankar , intresse, makt och olika mål..
  Medias arbete och medias ansvar och moral är att folket får det bästa , sanna, riktiga fakta och nyheter..Idag har man mycket olika media och mycket olika nyheter och olika händelser som kommer från olika håll och fort, men man kan ta dem också fort ..Media ska inte mörklägga ,förvränga eller ändra nyheterna och alla händelserna ..
  En stor del media gör det …De medierna vill påvecka folk till fel fakta, fel införmation och till osant händelser för en viss intresse och för en viss politik och partier som tänker på val, makt, mer intresse och på mer stöd från folket..
  Palestinafrågan, Irakkrig, Gazakrig och allt vad som händer i Mellanöstern med krig mot terror och att kritisera Islam med arabvärlden har varit i en del media mörklagda och förvrängda av de som vill skydda den här politik eller det här land-makt-….
  Carl Philip bör vara rädd om Sveriges moral och rykte..Ta hem soldaterna ,politiker ..De ska till deras familjer och arbeta för en rättvis ,säker framtid utan krig och de alla mörklagda ,förvrängda fakta om en del stora frågor i politiken..Tack..MVH..

 4. Hela wår barbariska historia är bokstavligt talat fylld med ovedersägliga BEVIS på att: ”Våld föder – för att ej säga göder än mera av våld !” Hur lång tid (= mänskligt lidande) skall ytterligare behöva passera – innan wåra ”kära” MaktHavare har lärt sig den läxan ? – undrar Josef B.

 5. Hej Jöran. Du talar om ”ockupation” och om ”USA:s krig i Afghanistan”. Jag vill bara påminna om att ISAF, som Sverige deltar i, är en internationell operation som är enligt alla konstens regler sanktionerad av FN:s säkerhetsråd. Senaste resolutionen, som förnyade mandatet, och som operationen ISAF i dagsläget alltså vilar på, antogs av säkerhetsrådet den 8 oktober 2009. Se länken nedan. Fast jag förstår om du kan ta miste, det här är ju komplicerad materia och inte så lätt att hålla reda på allt! 😉

  Länken: http://www.un.org/News/Press/docs/2009/sc9762.doc.htm

  • Hej, Håkan J, USA ockuperade Irak utan resolution från FN..Men USA fick sin resolution som säger att USA är en ockupationsmakt och ansvarig för allt i Irak.( för att USA ska skapa frihet och demokrati).Tänk att USA begått krigsbrott och bombade med förbjudna vapen.Israels alla krig utan FN:s resolution..Och det finns 28 FN:s resolutioner mot Israel som sa NEJ till alla..

   Butrus Ghali f.d. FN:s chef sa Att FN styrs av USA..Tack .MVH.

 6. Bistånd? Allt som man skickat skulle hamna i händerna på talibaner, och om man inte gillade läget skulle man inte kunna göra något ändå. Vi har sett det i f.d. Jugoslavien, folk fortsatte att dö som flugor tills USA bombade idioterna.

 7. Vem ska skydda biståndsarbetarna? Hur naiv får man vara i sitt bloggande, eller ska du åka ned obeväpnad och göra en insats?
  Vi kan väl i så fall ge de afghanska invandrarna i Sverige lite pengar och utrustning och skicka hem dom sen får dom bygga upp sitt land..eller??

  • Hej, Alla såna frågor bör svaras av FN!!!..FN har en viktig roll men var är den??.Palme ville bygga sitt eget FN..Varför??..FN:s styrkor kan rädda mycket men vill USA lösa problemet??..Al-Qaida ville och sa till USA att de vill lösa problemet med samtal och dialog..

   Många av bästa Natos män sa att kriget är utan mål och utan plan!! ..De tycker att det är mycket tid och liv går åt helvete ..En av de var från Kanada och en annan var från UK..Vi har ett stort problem här . Man går till ett krig men man tänker på freden först..USA vill styra allt .Då kommer en fråga : Vem styr USA?? och varför kan inte USAs folk stoppa USAs krigs politik???.Har USA demokrati eller inte??..Tack ..MVH..OBS.Folk ska styra inte någon annan..

 8. hur gör man

 9. Enligt opinionsundersökningar som till och med Sveriges kommunister använder sig av på sina hemsidor:

  4 procent av afghanerna vill ha talibanerna till makten. En klar majoritet vill ha kvar de utländska trupperna, ”ett nödvändigt ont”. En klar majoritet anklagar talibanerna för civila dödsoffer, vilket också stämmer med statistiken där de utländska trupperna står för ungefär 20 procent – på tok för högt men inte riktigt den bild man får av media. Nu har man också ändrat taktik och infört strängare Rules of engagement så förhoppningsvis går siffrorna åt rätt håll.

  Och så, är det någon här som kan ge en rimlig bedömning av vad som händer om vi lämnar? Om hela Väst lämnar Afghanistan? Är det någon som tror på varaktig fred då? Svenska Afghanistankommitténs ordförande tror i alla fall snarare på ett långt utnötningskrig mellan olika fraktioner bland talibanerna och centralregeringen.

  Förmodligen är det så att ni är några som stirrar er blinda på vapnen, på stjärnbaneret och på bilderna av soldater som patrullerar. Utifrån det skapas associationer till en världsbild full av imperialism och en särskilt ondsint kapitalism, gärna med några konspirationsteorier som grädde på moset.

  Jag undrar när verkligheten kommer ikapp er, för tyvärr så gjorde den ju inte det 1989.

 10. Biståndsarbetarna i landet flyr soldater eftersom dessa drar till sig våld. Ingen skyddar dem idag. Måste någon göra det imorgon?

 11. Vad fasen gör svenska trupper där? Jag ställer mig inte bakom som svensk.
  Namnge de icke som svenska soldater tack utan möjligen legosoldater med svensk härkomst. Tror inte alls detta är svenska folkets vilja.

 12. Obeväpnade biståndsarbetare? Förbrukningsvara! Hur länge överlever dom? Dessutom; Afghanistan är den största producenten av heroin. Men det är klart, bara vi visar dem den Svenska Modellen och förklarar för dem vad jämstäldhet är så kommer de givetvis att sluta gifta bort flickor vid 9 års ålder, istället låta flickor gå i skola, börja odla etanolgrödor. Börja nu inte med att -Hata USA, Hata Israel-! Där fungerar faktiskt demokratin, i motsatts till Iran och Afghanistan. Vänstern reagerar alltid refexmässigt med att dra fram dem som Onda Makter, men glömmer de otaliga miljoner som blivit De Rödas offer! Sovjet; 60 miljoner, Kina går inte att räkna, glöm inte de hyllade Röda Kmeerna! Men givetvis, Nepal blev ”befriade” av Kina eftersom en kommunistisk stat inte kan vara imperalistisk. (Myrdahl)
  Hur man löser problemen vet jag inte, men knappast med att ge Talibaner fritt spelrum och tro att biståndsarbetare kommer att lösa allt.

 13. Konflikten i Afghanistan börjar kännas lite underlig. Varför bekymrar sig vi och USA om ett land som knappast kan utgöra ngt större hot vad gäller sin egen kapacitet och inte heller inom en rimlig framtid som bas för ngra terror organisationer (som man ändå kunde hålla under uppsikt)? Studerar man kartan så ser man ganska snart att Iran som har som uppenbart mål att utveckla kärnvapen idag är omgivet av mer eller mindre USA/NATO kontrollerade länder. Är det en del av planen? Är det också en del av den svenska planen?

  • Hej, ML, Jag måste förklara lite om Jöran ge mig ett Ja..:-

   Hej, Det står så i en blogg :- Om det var din bror, son eller make som dog igår, hade du då ansett att det var värt priset?..
   Fråga inte Obama..Fråga USAs AIPACs makt..I USA som styr allt alla..
   Ta hem soldaterna nu och rädda Olof Palmes land..
   Sveriges rykte måste försvaras omedelbart…Kriget är för att skydda Israels ockupation av Palestina ..
   Ta hem soldaterna nu,Bildt….. detta kriget är AIPACs krig för Israels skull…AIPACs makt styr över USAs kongress och över hela USAs folk..
   Stoppa kriget nu..USA måste veta att USA kommer aldrig att vinna det här kriget…
   Kriget mot Irak tänkte USA använda atomvapen, sa Ryssland…Om USA tänker det,då är helvete här ..Var är FN?? var är alla folk??..Folk ska inte bara rösta, folk ska styra också, sa Olof Palme….Stoppa kriget nu…
   Du säger så om mig .Vad ska du säga om Bush och Blair när de kriga mot Irak och Irak är förstört som land..Vad vet du om Irak, ??..Vet du om USAs och Israels tortyr i Irak och Palestina??..När de bästa lournalisterna och författare skrev om helvete i Irak då läser man inte mycket eller media visar inte mycket..
   Vad USA och Israel gör -Jag förstår att media visar lite- ,är världens största brott och ockupation..Fråga FN och EUs politiker….
   Iraks barn 500 000 dog 1990-2005 av allt brist på allt.
   Det är bra pris på Saddam huvud, sa Bushs utrikesminister Madelene albright som fick världens kritik..
   Och det var ett helvete i arabvärlden som gick över de (terroristerna)..Aftonbladet….Det är inte lek..Det är civila och oskyldiga som dör på ett mycket orättvist ,fegt sätt..sa de (terroristerna)..de som kriga mot USA i Afghanistan vill befria Palestina från början( de fick USAs hjälp mot Rysslands ockupation av Afghanistan)..
   Vad hände Mellan USA och Usama sen?? Ingen vet men många säger att USA lovat Usama att befria Palestina efter Afghanistan…..Men Usama har blivit lurad..
   Ingen vet men det måste CIA vet mycket, eller hur.??.

   Tack ..MVH..

 14. På beskrivningen av händelseförloppet som det hittills beskrivits verkar det som svenskarna blev mördade av en person som ingick i svenskarnas patrull.

  I så fall tror jag inte att det är läge att redan skicka in obeväpnade biståndsarbetare utan skydd.

 15. karl-otto hultström 08 februari 2010 — 16:07

  Tror Jöran verkligen, att demokratin infinner sig om USA och de andra lämnar Afganistan fritt för talibanerna ? Det var sa naivt att jag bara ser det som ett skämt.
  Nej, fördubbla antalet stridande tills varenda taliban kastat sina bomber och börjar jobba med ngt vettigt istället.

  • Hej, först är Israels ockupation, förtryck, våld, krigsbrott m.m…först Israels 200 atombomber och förbjudna vapen…..Först USAs makt i USA som styr varje krig noch ockupation..

   Du ska tänka på USAs och Israels tortyr i Irak och Palestina..Världen har sett hur de tortera folk civila med barn noch kvinnor….No more ..No more världen..Tala med USA nu…Stoppa kriget och skapa fred med samtal och dialog som du gör nu och här,karl-otto…Annars man kan inte tro på fred man tro bara på krig och krigsbrott.Tack . MVH..

   • Vilket är värst?…Att prata skit omislam (SD) eller gå ut i korståg mot Islam som ”Vi”

    • hej, I politiken finns inte sån för att det kan och det gör att man skapar hot, hat , rasism, orättvisor, brott, orättvis krig m.m ..

     Frågan är: Vad vill USA??..Och hur kan USAs folk vara så tyst om allt??.

     Var USAs folk med och för alla USAs politikernas krig ??

     Vem betala alla krig och krigsbrott i USA??..Vem är Bush?+ och Blair??.Läs vad jimmy Carter och Bill Clinton om AIPACs makt I USA…En rättvis och fri värld åt alla med solidaritet och stabilitet med säkerhet, sa Palme..Vi vill leva i fred och med kärlek åt alla, världen .får vi göra det, USA??..Tack..MVH..

 16. karl-otto hultström 08 februari 2010 — 16:02

  Tragiskt med de stupade svenska soldaterna. Men ingen ska ta det till ursäkt för att ta hem den (lilla) svenska styrkan, som kommunisterna vill. Vi måste vara solidariska med dem som kämpar mot kvinnoförtryck och sprängningar av flickskolor m fl charmiga tilltgag.
  Vi ska väl hjälpa USA att införa demokrati !

  • hej, Kan araberna anfalla USA för att hjälpa alla kvinnor som har problem i USA??..Ja eller nej ??…..Demokrati ska inte bombas över över civila och oskyldiga med krigsbrott med förbjudna vapen……Irak ska kräva allt från USA…Jag säger nu till alla ,om USA går vidare med sån politik då kommer USA rasar fort..Det är inte lek att kriga mot 1,5 miljarder muslim och araber..Har USA rätt och visa något straff mot Israels brott och krigsbrott ,kan muslimer och araber vara med ,men USAs alla krig är och för USAs intresse i världen, mer makt över världen, mer pengar och kontoll mot ryssland och Kina..

   Så USAs politik måste ändras ..Världen behöver inte allt detta ..Världen behöver en rättvis och en rätt politik och det finns bara Palmes politik…Tack..

 17. Hej, Bill Clinton och Jimmy Carter som sa att ockupation är terrorism….Palmes politik har förklarat allt och alla..Palme tänkte bilda sitt eget FN varför?? vem styr FN nu??..
  Solidaritet, stabilitet, säkerhet, lojalitet, freden och frihet med demokrati har varit hela tiden hos Palme och hans vänner..Men vem som inte vill höra det ??

  Sverige går vidare för Palmes politik.Sveroige ska ta fram palmes politik och vi kommer aldrig att svika Palme ,aldrig.Stoppa kriget och rädda soldaterna.Under irak krig ville USA bomba med atomvapen ,sa Ryssland igår…Tack MVH.

 18. I Staten Sverige kan vi verkligen se hur dessa lyckats lura alla sina medborgare och hela världen, genom att påstå att Sverige är en demokrati och en förebild för demokratin. Om Sverige verkligen varit en demokrati, hade socialismen aldrig kunnat genomföras här och så fort landet blir en demokrati så har socialismen förlorat. Därför är ett av det viktigaste målet med denna skrift att göra våra riksdagspolitiker på den högra flanken medvetna om, att det viktigaste målet just nu är införandet av den juridiska demokratin och inte som nu den juridiska politiska diktaturen.

 19. Jag förstår inte Jöran. Kan du precisera vad du menar med ”säkerhetsåtgärder”? Är det beväpnad personal? Är det soldater? Är det FN?
  I slutändan är det ju så att med de styrkor som finns på plats idag så är säkerhetsläget uselt. Tror du att Talibanerna skulle lugna ned sig om det blev färre säkerhetsstyrkor? Tror du att Talibanerna skulle lugna ned sig om säkerhetsstyrkorna var organiserade under annan flagg? Eller vad är ditt förslag? Jag hatar krig, men det är väldigt lätt att säga ”sluta bråka”, men svårare att göra det i praktiken utan att VÄLDIGT många får lida VÄLDIGT mycket. Afganistan är inte Sverige. Där skär man huvudet av den som pratat med västmaktens soldater. Där låses kvinnor in. Där förbjuds allt fritt tänkande.

 20. Hej ,vi fick Carl Bildt ord kl 05:30 idag i Carl Bildts sida carlbildt.wordpress.com om svenska soldater -2- som dog i Afghanistan …

  Ta hem soldaterna omedelbart ,Bildt..Kriget är för Israels ockupation av Palestina.

  Ta hem alla soldaterna och kriget är inte Sveriges krig..det är AIPAC makt krig ..
  Israellobbys krig mot alla som vill befria Palestina,Bildt….Ta hem soldaterna nu,Bildt….

  Sverige har sitt rykte kvar..Ingen kommer att förstöra Palmes land rykte..Ingen..

  Folk ska inte bara rösta ,folk ska styra också,sa Olof Palme……

  Svenska folket har inte bestämmt detta . Ta hem soldaterna nu,Bildt..

  Tack..MVH.

 21. Och då menar jag skillnad i truppmängd.

 22. Working Class Hero 08 februari 2010 — 12:19

  Hela affären är ganska cyniskt. Vi tror att vi sparar genom att skicka trupper till Afghanistan, hoppas på att landet inte bryter ihop totalt till inbördeskrig, och att 100 000-tals Afghanistaner inte flyttar till Sverige som en biprodukt.

  Med tanke på att Sverige tar emot flest invandrare i världen per capita så är väl tanken inte så långt borta för Moderaterna eftersom själva grundpolitiken är omöjlig att ändra på. Valet för en flykting är enkelt – Vilket land betalar bäst? I Sverige behöver man dessutom aldrig jobba – en helt kravlös tillvaro väntar i Paradiset. Att det dör några svenska soldater är billigt i sammanhanget resonerar nog den som har hand om finanserna…

  Jag vet att när jag vaknar på morgonen så spenderar jag halva dagen att jobba för invandringspolitiken – Måndag till fredag, och ibland en helg här och där. Resten av dagen jobbar jag för att hyresvärden och energibolagen/staten ska ha sitt. Ett par timmar i veckan jobbar jag åt mig själv, så att jag ska ha något att äta. Köpa nya kläder slutade jag med för 15 år sen. Det är Myrorna som gäller och ändå tjänar jag ganska bra på papperet. Jag är solidarisk med de främlingar som kommer till Sverige, men ibland slår mig tanken och frågan väcks varför de inte kan försörja sig själva? Vad är problemet? I år kommer 28 000 till som jag och mina arbetande kollegor ska bära på våra axlar. Det känns skönt och jag fylls med stolthet med att dra mitt strå till stacken. Solidaritet kallas det. Jag är för fri invandring, men rent generellt är jag emot bidrag. Varför är alla i Sverige så beroende av bidrag?

  Var nere i Polen och det slog mig att alla invandrare var professionella. Det fanns inga dagdrönare eller kriminella. Jag talade med några invandrare och frågade varför de inte flyttat till Sverige. De visste mycket väl att Sverige betalar bäst, men de var intresserade av Polens och sina egna utvecklingsmöjligheter – inte bidrag. Till Sverige åkte bara de som inte kunde något – enligt dem. Nåväl, kanske är det så att invandraren inte får chansen i Sverige, och att de dragit en nitlott när de gått in i det kravlösa försörjningsprogrammet?

  Om det finns ett sammanhang? Kanske, kanske inte. Vem vet. Undrar om politikerna överhuvudtaget kan räkna. Dags att återgå till arbetet. Jag är glad att jag har ett. I framtiden kommer det inte finnas några jobb, såvida vi inte är intresserade av att flytta till Kina eller vill servera varandra Caffe Latte för våra bidragspengar. Nu efter lunch övergår jag att jobba för mitt boende. Värden och Fortum ska ju ha sitt.

  Ursäkta min ångest… jag mår inget vidare.

 23. Hur länge har du varit i Afghanistan? Jag har varit där i nästan 8 månader.
  Lösningen i Afghanistan är långt ifrån enkel, dvs varken svart eller vit, eller civil eller militär. De krafter som vill omstörta den valda regeringen är inte direkt som oppositionen här hemma, utan en kraft som inte drar sig för att döda kvinnor och barn för att nå sina mål.
  Min erfarenhet säger mig att lösningen ligger i en mycket bättre samverkan mellan civilt bistånd och militära operationer. Vad menar du med tillräckliga säkerhetsåtgärder, hoppas att du inte syftar på privata säkerhetsfirmor som föredetta Blackwater.
  Idag går mina tankar till de stupade kollegorna och deras anhöriga.

 24. Hm, och vem ska beskydda dessa biståndsarbetare då?
  Vem ska förhindra talibanerna att attackera dem?
  Vem ska förhindra talinbanerna att med vapenmakt tvinga bort biståndsarbetarna?
  Vilka biståndsarbetare vill jobba där utan skydd?

  Det som hänt är tragiskt men väntat. Som soldat är man beredd på det. Vad man inte är beredd på är att ryggradslösa och naiva svenskar ska försöka plocka poäng på två stupade kamrater.

  • Jöran Fagerlund 08 februari 2010 — 11:57

   Det är klart att alla biståndsprojekt behöver tillräckliga säkerhetsåtgärder men det är en väldig skillnad mot att deltaga i en ockupation.

   • Nja jag skulle nog inte tro att ”tillräckliga säkerhetsåtgärder” för att garantera biståndsprojektens säkerhet skulle göra så stor skillnad mot dagens situation där.

   • Din naivitet är hjärtskärande och din okunnighet generande.

    För det första, vi deltar inte i en ockupation. Afghanistan är inte ockuperat. För det andra, afghanska folket vill ha ISAF där.

    Men ok, vad är tillräckliga säkerhetsåtgärder då? Inte privata firmor skriver du, men vilka då? Grön ungdom? AFA? Genusutbildade fritidspedagoger?

    Jag skäms å dina vägnar att du försöker plocka poäng på två stupade kamrater. Possunt nec posse videntur!

  • Hej, När man ett sånt FN då har man skapat problem inte lösa de…

   Varför kan FN inte skicka FN:s styrkor till Palestina????????..

   FN:s styrkor mellan Libanon och Israel ska de vara i Libanons mark inte Israels mark.Vem sa det??.Israel..Vem har bestämmt det??.Israel…

   Idag kan inte FN öppna alla gränsgångar 6 st till GAZA…Varför…De kan kriga mot alla men inte ett ord mot Israel…

   28 FN:s resolutioner mot Israel ..Var är de???..USA talar inte om de…
   politikerna tittar bara och muslimer blir mer och mer arga och besvikna på USA, FN, EU, Israel och Israels makt i USA-AIPAC som styr allt om politik….

   Nu är det nog och det är stopp..Vi alla fria från hela världen ska skapa freden och friheten som Palme sa……Tack MVH…OBS. Media har inte talat om allt till svenska folket.!!!!.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: