Anstormning från blivande jouirnalister från Ljungskile

Det tycks som en av de två årskullarna på Ljungskile folkhögskolas journalistlinje har kommit fram till kursmomentet offentlig förvaltning. I förra veckan ringde två studenter och ville prata om olika motioner jag har laggt i fullmäktige i Göteborg. Eftersom de är arton elever i varje årskurs får två av arton ses som ett gott betyg med tanke på att det finns ett antal kommuner i närheten och flera andra partier att välja på.

Antingen är motionerna intressanta eller så är det bloggen som gör dem lättgooglade. Den första motionen var ”Låt inte Göteborg bli ett nytt Hiroshima” och den andra var  ”Hög tid för en ny lönestrategi – ingen skall tjäna mer än fyra andra” som jag skrev tillsammans med flera andra partikamrater.

Tyvärr befann jag mig på Energisession 2010 i Uddevalla när de ringde så jag hade lite kort om tid att svara men det gick efter omständigheterna bra. Nu blir väl inget publicerat vad jag kan förstå men det är alltid bra att odla kontakter och lite gratis mediaträning är aldrig helt fel.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: