Aikidouppvisning i världsklass på Blå Stället i Angered

Maria och Michael.

English 日本語 (Google translate) Trots att Blå stället i Angered annonserade Göteborgs Aikidoklubbs uppvisning med orden ”Aikidouppvisning i världsklass” lockade vi i ärlighetens namn inte storpublik idag. Det fina vädret gjorde nog att många valde att hålla sig utomhus. De som kom fick i alla fall se en pedagogisk och tempofylld uppvisning. De som kom var väldigt intresserade och jag hoppas att flera av dem börjar träna aikido.

Vi deltog som en del av Blå ställets Japantema under våren. Just nu pågår utställningen Singel i Tokyo med bilder av unga japanska kvinnor som bryter mot normen och inte vill gifta sig. Det är fina bilder men jag är fel person att bedöma om det verkligen är en alternativ bild av japanska kvinnor. Flera av mina japanska vänner är kvinnor som har prioriterat aikido eller grafisk design i stället för att gifta sig och bli hemmafruar. Bilderna på utställningen känns mer stereotypa än mina vänner men så är det väl alltid. Läs mer om utställningen i GP eller ännu hellre, åkt till Angered och se den.

Tack Maria, Michael, Andreas, Barbro och Elisabeth för att ni ställde upp. Det blev riktigt bra och vi skall vara både stolta och nöjda.

Läs alla mina inlägg om aikido. Den som vill börja träna aikido gör det enklast genom att läsa mer på Göteborgs Aikidoklubbs hemsida.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En kommentar

Lägg till →

  1. Toppen men synd att det var få åskådare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: