Följ budgetdebatten i kommunfullmäktige

Nu är vi igång med budgetdebatten. Följ den via närradion eller webben. Här hittar du dagordningen och alla budgetförslag.

Läs alla mina inlägg om kommunfullmäktige i Göteborg.

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Muhammed Johansson 10 juni 2010 — 15:20

    Hur stor del av den kommunala budgeten försvinner i korruption, saftade fakturor, bedrägerier? Ingen som vågade ställa frågan? Vad har hänt med yttrandefriheten i Göteborg? Har vänstern avskaffat den? Man förstår nu varför alla skolor och fritidsgårdar tvingades läggas ner, varför vägarna ser ut som i Afrika, varför skräpet i buskagen aldrig tas bort, varför det är skottlossning och knivrån varje dag, varför kackerlackorna springer i förortslägenheter, varför gamla människor inte får vård, varför skolbarnen inte får pennor, varför inte snön på min gata skottades, varför mobiltelefonmaster placeras runt folks husknutar, varför politiker inte svarar på frågor och portar obekväma personer på offentliga möten. Man förstår nu vart alla pengarna gick. Göteborgs Kommun har inte längre något förtroende bland stadens medborgare. Förstår politikerna inte vilken oerhörd skada de har orsakat? De på kommunen som begår brott och bedrägerier på folkets bekostnad måste ställas inför rätta och skickas bakom lås och bom, men jag har tyvärr inga förhoppningar om att så kommer att ske. Man offrar en och annan syndabock på förvaltningen på sin höjd och kör sedan på som vanligt. Men konsekvenserna kommer bli fullständigt förödande för Göteborg. Vår kära stad spårar redan ur i våldsam gängkriminalitet och den organiserade brottsligheten förstör våra ungdomar med en flod av knark. Politikerna i kommunstyrelsen har försummat detta fullständigt för att istället sitta på 25(!) olika styrelse- och stiftelseposter. Hur kan politiker sköta sina uppdrag när de sitter i dussintals bolagsstyrelser? Det är rent absurt! I detta katastrofala läge i muthärvan skulle alla politiker i kommunstyrelsen inte syssla med något annat än att få fast på de som fifflat i kommunen, men har de alla rent nog mjöl i påsen för att ”vända på stenar” som Hulthen ironiskt sa för ett tag sedan? Istället är det enda man märker en tryckande tystnad från nästintill alla politiker, trots löftet om att vända på stenar. Vi sitter nu hemma och lider. Tusentals av oss. Svikna och bedragna av vår egen kommun.

  2. Men snälla Jöran ! Vad var detta för uppradning av vansinnigheter ? Det enda jag kände igen var ert sedvanliga antimemitiska utspel. Skönt att jag inte är göteborgare och jude !

    Men resten då ? Vet inte i vilken ände jag skall börja. Med tanke på göreborgarenas sinnesfrid råder jag er, att snabbt lägga förslagen i en låda och skicka ut den på havet. Det var faktiskt ett som jag kunnat skriva under med det försvann bland alla vansinnigheter !
    Men du skämtar väl, gamle skojare där !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: