Valet är enkelt människor eller bilar

Notis. Moderaten Roland Rydin, vice ordförande I trafiknämnden skriver i gårdagens GP att de skall riva upp parkeringspolicyn Göteborgs kommun har antagit. Det var ett välkommet besked.Väljarna har då två tydliga alternativ i september vilka eller vad Göteborg skall vara till för: människor och effektiva transporter, som Vänsterpartiet förespråkar, eller parkerade bilar och luftföroreningar, som Moderaterna förespråkar.

Förutom att helt undvika klimatfrågan och berör Roland Rydin inte med ett enda ord hur Göteborg skall klara miljökvalitetsnormen för luft.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Williams farsa 19 juli 2010 — 13:35

    Att bara sitta och tycka illa bilar ger inget. F ö så kommer de inom några år att drivas med ficklampsbaterier eller luft. Tekniken går framåt och parkering på gatorna är snart ett minne. Man kanske kan parkera sin bil ovanpå andra bilar i en stor pelare ? Vad vet jag ? Man ska inte drabbas av panik för något bättre än bilar kan jag inte tänka mig !

  2. Jag gillar bilar och åker minst en gång om dan. Ingen fara med luftföroreningar i Göteborg. Där blåser det jämt. Ursäkta nu tyckte jag inte helle som du !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: