Miljö och jämställdhet vid torgmöte med Elise Norberg Pilhem på kungsportsplatsen

Vänsterpartiet Centrum fortsätter sin torsdagstradition med torgmöten vid lunchtid. Idag var vårt förstanamn på regionlistan Elise Norberg Pilhem på plats och pratade hälso- och sjukvård.

Själv pratade jag, precis som vid förra veckans torgmöte med Marie Lindén, klimat- och miljöpolitik. Idag höll jag även ett tal om vårt kommunala jämställdhetsarbete. Konferencier var som vanligt Johan Zandin från distriktsstyrelsen och centrum.

Åhörarna trängdes under paraplyer och jag fick dra mig galoscherna för att skydda mig mot regnet. Nästa vecka hoppas vi på bättre väder. Dyk upp på Kungsportsplatsen kl. 12 på torsdag så får du träffa riksdagsledamoten Eva Olofsson. Fler bilder från idag:

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Tack för flitigt rapporterande!

    Den 5 augusti klockan 12-13 är det Amanda Åhall som talar, bl.a. om jämställdhet och HBT-frågor. Eva Olofsson talar 12:e augusti klockan 12-13.

    Alla intresserade får gärna komma förbi och ställa frågor om Vänsterpartiets politik!

  2. Vet inte vad kommunisterna tycker om miljö och klimatpolitik men jag kan ana det värsta. Själv kör jag bil så ofta jag kan. Inget kan ersätta bilen. Snabbt och bekvämt. Direkt dit man ska. Slipper sitta mitt emot ett fyllo i t-banan mm mm.

    A propos en gliring till mig som ers i Miljö och Hälsa. Vi har under mina 4 år i nämnden inte diskuterat tjurfäktning en enda gång, så jag känner mig oskyldig.

    Du blev väl inte blöt om små fossingarna ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: