Gemytlig gårdsgrillning

Hans Linde var en av talarna i kväll.

Starten av valrörelsen utropas så många gånger att det nästan blir larvigt eller i alla fall nästintill meningslöst att kalla en grillfest i augusti för en valupptaktsfest. I över ett års tid har det sagts vid de flesta aktiviteter att det är starten på valrörelsen. Egentligen inte så konstigt i ett parti som faktiskt tror att politik är så mycket mer än några veckors kampanjande vart fjärde år men icke desto var det en viktig och trevlig valupptakt vi hade på gården till partilokalen på Andra långgatan idag.

Förutom några högljudda fyllebultar som ramlade in i porten under Hans Lindes tal var det riktigt gemytligt med grillning och glada miner. Utöver vår utrikespolitiske talesman Hans Linde talade vår distriktsordförande Elise Norberg Pilhem, ettan på vår kommunfullmäktigelista för Hisingen Mats Pilhem och vårt kommunalråd Marie Lindén. Temat var hur och varför vi skall vinna valet.

Lite trist var att det inte fanns vegetariska korvar, kongressbeslutet att vegetarisk mat skall vara förstahandsval vid partitillställningar till trots. Förklaringen var att det vid inköpstillfället endast fanns veggokorv från Hälsans kök vilka har sitt ursprung i Israel. Det bjöds dock på majskolvar och en riklig salladsbuffé med libabröd. En snabb tur till kvartersbutiken precis innan stängning, en påse quornfärs,lite taccokrydda och några minuter i stekpannan senare var även vi vegetarianer glada och nöjda.

Tack alla ni som arrangerade valupptaktsfesten. Det blev en riktigt gemytlig tillställning med många givande samtal om stort och smått. Det är riktigt kul att vi har börjat utnyttja själva gården på Andra långgatan till våra sociala aktiviteter mer på senare tid. Om ganska precis en månad ses vi där igen för att på valvakan fira att vi har en ny regering – och en ny politik.

Liknande inlägg:

1. Ett 50-tal medlemmar på samkväm i Hjällbo med Vänsterpartiet

2. Gemytlig valutvärdering med grill

3. 500 besökte socialistisk festival i Biskopsgården till stöd för Palestina

4. Tack för maten. Gemytlig middag och mingel vid KOLA-dagarna.

5. Alexi och Mel kommer till Club Sister i Bältesspännarparken den 28 augusti

6. Vegetarisk mat på vänsterpartiets arrangemang framöver

En kommentar

Lägg till →

  1. Så fulla va vi inte! Krossa kommunismen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: