Få beslut i kommunstyrelsen idag

Det blev inte många beslut fattade på dagens sammanträde med kommunstyrelsen.Det var få ärenden på dagordningen och många blev bordlagda. Kommunstyrelsen lämnade dock två remissvar. Ett om föreslagna förändringar i diskrimineringslagstiftningen och ett om differentierad timschablon enligt lagen om assistansersättning, LASS. Resten av ärendena under välfärdsområdet bordlades.

Samtliga tre ärenden under stadsutvecklingsområde, som jag bevakar, bordlades. Under område tre – ekonomi och personal – beslutades att anteckna uppföljningsrapport 2 samt att inrätta ett upphandlingsråd i Göteborg för att ”främja utvecklingen av en fungerande offentlig upphandling, stärka banden mellan staden, näringslivet och andra aktörer, fånga synpunkter på stadens inköp och upphandlingar samt vara ett diskussionsforum för branschfrågor”.

Under övriga frågor beslutades att flytta kommunfullmäktiges sammanträde den 13 oktober 2011 till den 6 oktober. Frågan om utfasning av Bisfenol-A bordlades av Folkpartiet ännu en gång. Vi har dock en säker majoritet tillsammans med MP och S så det finns ingen anledning till oro att förslaget inte går igenom.

Protokoll och alla handlingar hittar du här. Läs alla mina inlägg om kommunstyrelsen i Göteborg.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: