Årskonferensen inleddes med separatistiska förmöten

Christian Larsson och Håkan Eriksson höll i diskussionerna på männens förmöte.

Göteborgsdistriktets årskonferns har sparkat igång på Blå Stället i Angered. Vi skall hålla på i dagarna två. Mötet inleddes med separatistisk förmöten för att få en mer jämställd diskussion. Vi delade upp oss i två grupper. Kvinnorna för sig och männen för sig precis som förra året. Årets möte blev betydligt bättre än förra året med mer delaktighet i diskussionerna. Vi kommer nog bli bra på det här ganska snart.

Deltagarna var mer involverade än förra året.

Avgående distriktsordförande Elise Norberg Pilhem hälsade alla välkomna och analyserade det gångna året i sitt inledningsanförande. Vi misslyckades med båda våra två huvudmål i valet: bilda en rödgrön regering och stärka Vänsterpartiets position. Däremot har medlemsutvecklingen varit fenomenal. Vi har nära nog fördubblat vårt medlemsantal och är nu 826 medlemmar.

Elise Norberg Pilhem höll även en tyst minut för de partikamrater som har avlidit under verksamhetsåret som gick.

Elise Norberg Pilhem ställer inte upp till omval efter fyra år som distriktsordförande.

Till mötesordförande valdes Mats Pilhem och Jennica Vainu för idag och Josefin Brink och Hans Linde för morgondagen. Innan förhandlingarna satte igång höll presidet en kort mötesteknisk skola så att alla ombud lättare skall hänga med vad som sker och kunna göra sin stämma hörd och påverka besluten.

Vi hade lite strul med ljudet och en glappande mikrofon. Tur att jag råkade ha med mig en extra mikrofon bland allt skrot jag brukar släpa med mig till möten.

Läs alla mina inlägg om årskonferensen här.

En kommentar

Lägg till →

  1. Sakta men säkert lämnas vårat gamla fosterland Sverige, över till en islamisk dikatur! Våran farliga statsminister Fredrik Reinfeldt, som är besatt av att Sverige, skall bliva ännu mera islmiskt i framtiden, har nu bildat en pakt med Miljöpartiet och att 150 000 somalier, skall få komma och flytta in, i vårat land. Och bli försörjda med mat och husrum och fickpengar, av skattebetalarna.
    Och detta medan sjukvården måste sparas in, i brist på läkare och med långa väntetider. Och många pensionärer, som byggt upp Sveriges välfärd lever nu i missär. Det är bara så. Vilken normal människa, som helst kan ju se, detta med blotta ögat. Medan det svenska folket gnölar och knotar. Men säger bara Bäää. då detta händer. Eller hur???
    Ingvar i Gbg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: