Möten, möten möten…

Något av en historisk bild. Det är första gången de rödgröna fullmäktigegrupperna utvärderar samarbetet gemensamt

En lång dag med möten från morgon till kväll har tagit slut. Det började med en heldag utbildning för presidierna i nämnder och bolag. Sedan hade vi gemensamt fullmäktigegruppsmöte med Socialdemokraterna och Miljöpartiet för att runda av kvällen med ett möte med Vänsterpartiets fullmäktigegrupp på egen hand.

Blixthalka, olyckor, köer, förseningar och kaos i trafiken. Västtrafik utnyttjar den digitala tekniken, dess flexibilitet och dynamik med realtidsuppdateringar till max.

Det blev lite jäktigt att hinna i tid till utbildningen eftersom blixthalkan hade orsakat köer och kaos i trafiken. Väl på plats fick jag mig en blandning av upprepningar och matnyttigheter. Det lär bli mer av det senare i morgon när vi skall diskutera den nya internkontrollplanen.

Anders Meuller (V) ordförande i färdtjänstnämnden deltog i diskussionerna uder utbildningsdagen.

Positivt på gemensamt fullmäktigegruppsmöte

För första gången har vi rödgröna haft en gemensam utvärdering av vårt samarbete med våra tre fullmäktigegrupper. Naturligtvis har vi utvärderat det tidigare men inte så systematiskt som nu. Vi gick igenom vår avsiktsförklaring och diskuterade vad vi behöver göra för att klara det vi ännu inte har uppnått. Det känns väldigt positivt i samarbetet även om vi ibland har olika åsikter.

En kommentar

Lägg till →

  1. Ja, en äkta ”salongskommunist” sitter ju bara i möten och planerar livet för ”proletärerna i blåställ” som denne anser sig företräda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: