Heldagsutbildning i internkontroll

Vinterns första snö trillade över Gårdsten i natt.

Även denna dag tillbringades på utbildning för presidieledamöter i nämnder och bolag. Vi lärde oss mer om intern kontroll och det nya självdeklarationssystem staden har infört i efterdyningarna av mutskandalerna.

Det var mycket matnyttigt och en del givande diskussioner. Vissa saker är enkla att införa och andra är svårare. Uppenbart är att det kommer att bli en del nya arbetsrutiner.

En kommentar

Lägg till →

 1. ”Tack” för alla medelande, som jag har fått.
  Både Fredrik Reinfeldt och Håkan Juholt, och de andra fem partiledarna, kan ta varandra i hand, bara för att de är så fientligt sinnade mot sina egna svenska medborgare.
  Allt vad de talar om, då de kommer fram i TV-rutan, är inget annat än politiska bekymmer, både för och motgångar, om olika procent-enheter om skatter hit och skatter dit. Och om arbeten, lönsamhet och trygghet. Och folket i riksdagshuset klappar händer, för den talare, som de anser är bäst?
  Allesammans har precis glömt bort att vi har haft en kristen religion, ända sedan vi hade ”Asa-Tro”, för drygt tusen år sedan. Nu har det kommit in drygt en halv miljon muslimer, med världens högsta nativitet, över våra gränser. Sedan Olof Palme öppnade dessa. Och samtidigt gav stora famnen, till det muslimska folket, under sin regeringstid 1985.
  ”Välkomna”, upp till vårat kalla land, här uppe i Norden, minns jag att han sade I TV:n, då han välkomnade in 21 tusen ynglingar från Irak och Iran, vilka låg i krig mot varandra det året. Sedan dess, så har det strömmat in mellan 60 tusen och 90 tusen flykt eller invandrare varje år från dessa länder.
  i Mellanöstern. Och de sista åren, även ifrån Afrika, som har samma religion med sig i bagaget.
  Detta kommer att bliva mycket ödesdigert för hela det svenska folket, som inte vill ha. Sharialagar med kvinnoförakt, tvångsgifte, könsstympning, stening, pedofili =( barnäktenskap ), halalslakt , utan bedövning på de stackars slakt-djuren. Många moskèer och ett evigt bedjande mot Mekka. 8ideligen. vilket det kommer att bliva lag på! Då islamisterna snart har blivit i ”majoritet”.
  Ty dom islamiska och kristna religionerna. Är och har alltid varit oförenliga.
  Eller hur???
  Med vänliga hälsningar från Ingvar i Gbg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: