Upprop för social välfärd lämnade kravlista till Mats Pilhem (V)

Inför dagens fullmäktigesammanträde demonstrerade fackföreningarna Akademikerförbundet SSR och Vision på Gustav Adolfs torg under parollen ”Upprop för social välfärd”. Kommunalrådet Mats Pilhem (V) var på plats för att ta emot kravlistan.

I sitt tal betonade Mats att han insåg att välfärdsarbetarna inte bara demonstrerade för sin egen skull utan även för att goda villkor för personalen är en förutsättning för att ge medborgarna en god välfärd.

Han sträckte även ut en hand och lovade att bjuda in fackföreningarna till en dialog kring deras kravlista så fort de alla kan hitta en gemensam lucka i respektive kalendrar. Kraven kan läsas på GP-debatt.

Mats berättade även om demonstrationen på Gustav Adolfs torg under fullmäktigedebatten om uppföljningsrapport 1-2012. GP skrev om manifestationen.

Fler bilder:

Läs alla mina inlägg om välfärd och kommunfullmäktige i Göteborg.

En kommentar

Lägg till →

  1. Till fackföreningarna och Akademikerförbundet SSR. Vill jag säga.
    ”Herre Gud”. Ser Ni inte att vårat land Sverige! Är i full färd, med att islamiseras nu. Och har varit på denna väg ända sedan Olof Palme, fick makten här i Sverige. Och detta trots ganska så skarpa varningar av hans företrädare Tage Erlander, som varnarde skarpt, i sina sista tal 1969. Om den utom Européiska religionen, som är vårt största hot, mot vår kristna kultur!
    Om 10 eller 15 år till framöver, så måste det svenska folket kämpa mot islams ”sharialagar”.
    Nu är det inte politik, som gäller. Utan det handlar faktiskt om. Ifall vi skall få bebålla våran kristna religion och våra egna stiftade lagar, här i Sverige.
    Eller hur?…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: