Dålig meny-deal på Café Bueno

Väljer man en meny kostar det två kronor mer än om man köper allt som ingår i menyn var för sig.

Helgtips. I veckan var jag med dottern på vårdcentralen för att kolla upp ett inflammerat öra. Efteråt åt vi några piroger på Café Bueno (som tidigare hette Liba Café) i Angered Centrum. De har riktigt smarriga piroger och flera vegetariska och veganska varianter.

För ett par år sedan var pirogerna riktigt billiga. Nu är priserna som på de flesta snabbmats restauranger. Användningen av engångsförpackningar är tyvärr också på samma nivå som de flesta snabbmatsrestauranger.

Den som överväger någon av menyerna bör räkna efter noga. En spenat-meny kostar 59 kronor men om man köper de olika delarna – spenatpirog (30), tsatziki (15) och en läsk (12) – landar summan på 57 kronor. Menyerbjudandet är således att du får betala två kronor mer. Kanske inte den bästa deal man kan tänka sig.

En bra sak med Café Bueno är att de har piroger i miniformat. Perfekt för barnen att testa. För den som inte vill mata sina små telningar med malda djur finns minipiroger med fetaost eller fetaost och spenat.

Läs alla mina recensioner och inlägg om mat, pizza och Angered.

En kommentar

Lägg till →

  1. Du ska kanske inte tänka på priset när du ska ut med din dotter. Om du har tillräckligt bra med fakta om samhället och börsen, valutan m.m så hade du nog inte skrivit så som du har gjort.

    det finns många som inte tycker så som du. Tyvärr är det inte priset som bestämmer om maten är god eller inte.

    Jag har räknat ihop det och det visade sig att det är billigare att köpa en meny än köpa det enskilt.

    T.ex: Mexicana som kostar 35 + dricka = 12 + sallad = 15 summan blir 62 kronor, men om du köper en meny kostar det 59 kr. Det kan också bero på att pirogerna inte kostar lika mycket när du köper det enskilt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: