Orkar jag cykla Gårdsten – Smörvattnet t.o.r. fem gånger den 3 maj?

Väderleken föranledde en andra väska med regnkläder till hela gänget förutom badkläderna, spritköket och maten. Det behövs förhoppningsvis inte på Göteborgsgirot.
Väderleken föranledde en andra väska med regnkläder till hela gänget förutom badkläderna, spritköket och maten. Det behövs förhoppningsvis inte på Göteborgsgirot.

Efter goda vänners  bröllop med fotografering i går var det skönt att, vädret till trots, cykla till Smörvattnet och bada. Det är en fin cykelväg genom Lärjeåns dalgång även om vägen är gruvligt brant på slutet (både dit och hem). Även om det inte var perfekt badväder i dag var det underbart uppfriskande att kasta sig i vågorna efter de branta uppförsbackarna.

Sedan en tid har jag funderat på att anmäla mig till Göteborgsgirot för att få motivation att cykla mer under hösten. Loppet är sju mil och det är drygt sju kilometer till Smörvattnet från Gårdsten. Frågan är om jag kommer att orka motsvarande fem resor till Smörvattnet t.o.r. den 3 maj. Sju mil är kanske inte oöverstigligt. Frågan är om det kommer att bli roligt. Vi får se hur hösten fortlöper. Kanske blir det en anmälan till Göteborgsgirot. Kanske blir det bara massa sköna cykelturer.

Det bästa med dagens väder var att rasisterna och sexisterna som dominerade stranden i juli idag höll sig hemma.

Läs alla mina inlägg om cykel, Angered och Gårtdsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: