Föreningslivet besökte Vänsterpartiet Angered

Luis, Jamileh och Linda.
Luis, Jamileh och Linda.

Flera medlemmar i Vänsterpartiet Angered är även aktiva i – eller har goda kontakter med – andra föreningar. Vi har i omgångar besökt olika föreningar. Redan för fyra år sedan besökte jag och flera andra Al Salam. Idag kom representanter från föreningar med rötter i Sydamerika och verksamhet i Angered.

Bolivianska riksorganisationen, CD Libertad, CDC Inti, Kulturföreningen Salvador Allende och Radio de 19 Abril har alla verksamhet i Hjällbo eller Hammarkullen. De kom till oss för att diskutera dagsaktuella konkreta problem och även mer långsiktiga utmaningar för föreningslivet i Angered. Luis Tortosa, Yvonne Palm, Ashraf Nasseri och jag svarade på frågor och försökte hitta möjligheter utifrån våra kommunala uppdrag.

Nomineringar

Den andra halvan av mötet ägnades främst åt förberedelser inför distriktets årskonferens. Linda Svensson från valberedningen berättade var med för att lyssna på diskussionen och svara på frågor, precis som Börje Carlsson i november.

Mötet beslutade att nominera Lisbet Buzleta till distriktsordförande. Till distriktsstyrelsen nominerades fyra kamrater enligt följande rangordning:

  1. Jöran Fagerlund, Angered
  2. José Romero, Angered
  3. Håkan Eriksson, Biskopsgården
  4. Helen Engholm, Majorna

Fler bilder från mötet och det vackra Hammarkullen, där vi som brukligt höll till på Folkets Hus:

Läs alla mina inlägg om Hammarkullen och Vänsterpartiet Angered.

Lämna en kommentar