Framgångsrikt årsmöte med Vänsterpartiet Angered

Ett glatt gäng påväg mot valseger
Ett glatt gäng på väg mot valseger. Foto: Elin Engström.

Det går bra för Vänsterpartiet i Angered just nu. Kvällens årsmöte, som hölls i Folkets Hus i Hammarkullen, flöt på i rask takt. Vi lade ett konstruktivt år till handlingarna och påbörjar ett intensivt valår med gott hopp om valseger. Delar av styrelsen som gjorde framgångarna under 2013 möjliga avböjde omval och vi valde enhälligt en ny styrelse och en ny ordförande.

Efter att ha varit sekreterare i styrelsen axlade Martin Fahlén, från Hammarkullen, uppdraget som ordförande efter att Berhane Kidane avböjt omval. I det korta tacktalet lyfte Martin fram vikten av gemensamma ansträngningar.

– Det är en stor ära att få leda partiföreningen till ett inspirerande valår. Vi kan betyda väldigt mycket för många här ute, sade han.

– Jag hoppas att så många som möjligt av medlemmarna kan bidraga efter förmåga, fortsatte Martin Fahlén.

Internfeministisk offensiv

Efter att ha fått fokusera all energi på att stärka partiföreningen organisatoriskt de senaste åren är tiden nu mogen att lansera en internfeministisk offensiv. På förra medlemsmötet beslutade vi att alla möten skall inledas med könsseparata träffar. Så gjorde vi också detta möte. Det verkar inte ha avskräckt någon eftersom vi även förstärkte skrivningarna om separatistiska möten i förslaget till verksamhetsplan för 2014.

För första gången på många år kunde vi välja en styrelse med lika många kvinnor som män vilket är glädjande.

Till stor hjälp i det internfeministiska arbetet på kvällens möte var Elin Engström från distriktsstyrelsen som satt mötesordförande. Med van hand ledde hon mötet och höll ordning på talarlistor, talartider och beslutsförslag.

Fler bilder:

Läs alla mina inlägg om Vänsterpartiet Angered.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: