Linssoppan blev till sallad på Café Candy i Gårdsten

Semlorna såg förföriskt goda ut.
Semlorna såg förföriskt goda ut.

Det är sällan jag äter lunch på någon av pizzeriorna eller kaféerna Gårdsten. Här kan jag lika gärna äta hemma eller ta med matpaket till en utflykt. I fredags bestämde jag mig trots allt för att testa linssoppan Café Candy har skyltat med en längre tid.

Café Candy i Gårdstens Centrum.
Café Candy i Gårdstens Centrum.

Den inledande besvikelsen över beskedet att soppan var slut övergick strax till förnöjsamhet när jag satte tänderna i salladen som erbjöds som alternativ. Det var en god kombination med chèvre, nötter och balsamvinäger. Allt till det facila priset av 55 kronor.

I övrigt är det ganska knapert vegetariskt utbud på menyerna men personalen är hjälpsam och ordnar lätt till något. Man kan heller inte förvänta sig allt för brett matutbud på ett café. För den fikasugna väntar dock ett överdåd av skorpor bakelser och tårtor. Skorporna är riktigt goda och ganska lagom till kaffe på maten. I dessa tider frestar Café Candy även med semlor som ser oerhört smarriga ut.

På det hela taget inte lika allvarligt som för Robert och Kristina då guldet blev till sand i Kalifornien när linssoppan blev till sallad i Gårdsten med andra ord:

Läs alla mina inlägg om Gårdsten, foto, recensionermat och Leica M9.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: