Sista uppdraget i distriktsstyrelsen blev besök i Kortedala-Gamlestaden-Bergsjön

L1068916
Partiföreningens nyvalda ordförande Helen Edenryd (mitten) avtackar de tidigare ordförandena Karin Fyhr (2015) och Lisa Ahlqvist (2014) som nu lämnar styrelsen.

Nästa helg är det distriktsårskonferens och en ny distriktsstyrelse skall väljas. Efter ett par år i distriktsstyrelsen har jag beslutat att inte kandidera för omval för att kunna lägga mer tid på partiföreningen i Angered.

Under åren i distriktsstyrelsen har jag varit kontaktperson för Vänsterpartiet Kortedala-Gamlestaden-Bergsjön. I den egenskapen var jag inbjuden att sitta mötesordförande vid dagens årsmöte.

Styrelsen, valberedningen och revisorerna hade förberett mötet väl och det hela gick geschwint.

Ett riktigt trevligt inslag var att årsmötet inleddes med musik av det vänsterfeministiska swingkollektivet Cats & Dinosaurs. Med en låtskatt som ”Manligheten är ett socialt problem”, ”Sex timmars arbetsdag” och ”Socialisera produktionsmedlen” fick de mötesdeltagarna på gott humör.

Eftersom Svenska Budo & Kampsportsförbundet har stämma på lördag och jag är sammankallande i valberedningen kan jag inte vara med på distriktsårskonferensen. Dagens besök på partiföreningens årsmöte blir därför det sista jag gör i distriktsstyrelsen.

Partiföreningarna i Angered och Kortedala-Gamlestaden-Bergsjön har haft ett gott samarbete i många år. Därför har jag god tillförsikt att jag kommer att få träffa partikamraterna inom kort även när mitt sista uppdrag som distriktsstyrelseledamot nu är över.

Fler bilder:

Följ Vänsterpartiet Kortedala-Gamlestaden-Bergsjön på Facebook.

Läs alla mina inlägg om distriktsstyrelsen och Vänsterpartiet Kortedala-Gamlestaden-Bergsjön.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: