300 valtidningar utdelade under några regniga morgontimmar i Angered centrum

Valtidningen var populär i Angered centrum.

Vad gör man på tisdagar så sonen har sovmorgon eftersom kompisarna har hemspråk? Går upp en timme tidigare och delar valtidningar i Angered Centrum så klart. Aron Mathiasson, andranamn på centrumlistan, och jag bestämde lite spontant i går att vi skulle dela valtidningar i Angered. Sagt och gjort, 06.30 dök Aron upp och vi delade ut 300 tidningar på ett par timmar.

Den första halvtimmen var seg. Folk var trötta och vädret bidrog inte till höjd stämning. Sedan lossnade och folk var glada. Många tackade nej för att de redan hade läst tidningen. Vi har varit flitiga i Angered trots allt.

Det är lite speciellt att överraska grannarna i Gårdsten som kliver av buss 73 eller släktingar och vänner från Lövgärdet som kliver av buss 75 med en tidning.

Fler bilder:

I går stod Marie Lindén och jag på scenen i Nordstan. Du kan kolla på framträdandet på partidistriktets Bambuserkanal. Nu ligger även videon från bostadsdebatten i torsdags uppe på nätet:

Lite glädjande dök jag förgäves upp på partiexpeditionen för vårt dagliga valledningsmöte. Det var inställt eftersom alla helt enkelt var upptagna på annat håll med utåtriktade aktiviteter. Marie Lindén var t.ex. med i radion och chattade sedan. Bra så.

Väl tillbaka på stadshuset möts jag av aftonbladets förstasida om stripshow på familjefest i Södertälje. Inte så smidigt oavsett om det var en burlesk show. Det kanske inte riktigt platsar som familjeunderhållning ändå.

Läs alla mina inlägg om Vänsterpartiet Angered. Liknande inlägg:

1. Flera hundra valtidningar gick åt när Jonas Sjöstedt besökte Angered

2. De rödgröna dominerade Angered centrum

3. Efrem Isaak tittade förbi när Vänsterpartiet öppnade valstugan i Angered

4. Vänsterpartiets förvalskampanj besöker Kvibergs marknad

5. Flygbladsutdelningen vid centralen nu som tjusigt bildspel med svängig musik

Media: GP1,2,3,4,5, AB1,2,3,4,5,6,7, DN1,2,3,5,6, SVD1,2,3,4,5,6. GT1,2,3,4,5, EX1,2,3,4,5,6,7,8, SVT1,2,3,

Bloggar:  Ilona, Jens, Jonas, Ali, Jerker, Jinge, Emil, Kaj, Ung Vänster,

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Lämna en kommentar